Veelgestelde Vragen

Op deze pagina kun je meer te weten komen over hoe ik werk omtrent:

Mocht je onverhoopt met onbeantwoorde vragen blijven zitten, dan kun je contact met mij opnemen en help ik je graag verder!

Bestelling en bezorging

Wanneer je een product bij mij bestelt zal ik, wanneer ook de betaling voldaan is, deze zo spoedig mogelijk op de bus doen. Bestel je na 12:00 ‘s middags op een werkdag, dan bestaat er de kans dat ik je bestelling pas de volgende dag op de bus kan doen. Ik laat alle pakketen versturen met behulp van de pakketdienst PostNL en bied in dit proces ook een Track & Trace code aan. De gemiddelde levertijd van PostNL ligt tussen de 1 – 3 werkdagen.

Betalen

Wanneer je een product bij mij aanschaft zal de betaling online verwerkt worden en kun je je betaalgegevens terugzien onder ‘Mijn Account’. Tevens zijn hier, indien je al eens eerder iets bij mij hebt besteld, je voorgaande bestellingen te vinden. Ik accepteer verschillende betaalmethoden: iDEAL (Nederland), Bancontact (België), PayPal (internationaal) en Credit Card. Wil je liever op een andere manier betalen? Neem dan contact met mij op en ik zal kijken wat er te regelen valt.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Binnen twee weken zal dan na de retournering het volledige aankoopbedrag (incl bijkomende kosten zoals verzendkosten), mits het product schade-vrij geretourneerd is, op je rekening gestort worden. Is er schade aan het product ontstaan binnen deze twee weken van herroepingsrecht, welke leidt tot waardevermindering van het product? Deze kosten zullen dan door jou als consument vergoed worden. Dit kan dus leiden tot een lager bedrag dan het originele aankoopbedrag bij retournering. Tevens is de consument verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten bij een retournering.

Garantie

Op al mijn armbandjes zit 6 maanden garantie. Mocht het armbandje binnen deze periode bij normaal gebruik (doe ze af voor het slapen, bij het gebruik van scherpe voorwerpen, et cetera) kapot gaan zal hij gratis worden vervangen.

Contact

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij op te nemen. 

1 + 3 =